Ръчно рисувана метална Кремационна урна-Кремационна урна-твърда метална Погребална урна-ръчно изработена Погребална урна за възрастни за пепел-голяма урна сделк?
  • New

Ръчно рисувана метална Кремационна урна-Кремационна урна-твърда метална Погребална урна-ръчно изработена Погребална урна за възрастни за пепел-голяма урна сделка с безплатна чанта

BGN 33.59

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тази погребална урна се вписва в останките на повечето възрастни с тегло до 200 кг Тази урна за възрастни се предлага с горен отвор с резбован капак и филцово дъно. Размери : 10-инчов-висок х 8-инчов диаметър. Предлага се с горен отвор с резбован капак и филцово дъно. Цвят : Мулти, размери : 8 "л х 8" Ш х 11 " х. Тази урна за възрастни държи до 200 кубически инча кремирани и приблизителната мярка е, че теглото на 1 паунд преди кремацията е равно на 1 кубичен инч след кремацията . Но след като продуктът се използва, няма да приемем връщане поради личния характер на този продукт, тази метална урна за кремация е истински ръчно изработен продукт, гарантиращ, че всяка урна е уникална, достъпна урна и издръжлива.Ръчно рисуваната урна за кремация е достъпна и елегантна. Ръчно рисуваното покритие е уникално ръчно изработено за всяка урна, за да покаже красиви детайли, придаващи на погребалната урна уникален вид на всеки завършен продукт. 100% гаранция за удовлетвореност ♦удовлетворение→ ние носим елегантни и висококачествени продукти и вярваме, че ще бъдете много доволни от качеството и творческия дизайн на нашите продукти ♦гаранция за най-добра цена ♦лесно връщане→ ако не харесвате продукта след пристигането, моля свържете се с нас чрез формата за контакт и докладвайте проблема в рамките на 3 дни след пристигането на продукта и ние ще възстановим парите ви, след като продуктът се изпрати обратно до нас.