Винилови стикери Декали на псалмската култура - нанесете върху всякакви гладки повърхности на закрито външна броня тумблер стена лаптоп телефон скейтборд чаша ча?
  • New

Винилови стикери Декали на псалмската култура - нанесете върху всякакви гладки повърхности на закрито външна броня тумблер стена лаптоп телефон скейтборд чаша чаши за каска за каска за вратата Decoandver3c50851ho070223

BGN 5.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Декали за кафе на кафе : 1,8 "до 3 Устойчиво на атмосферни влияния качество на винил, което се отнася за всякакви чисти драскотини на суха повърхност, дъжд и слънце.100% гаранция за удовлетвореност на клиентите : Закъснели поръчките (над 48 часа от датата на доставка по имейл) ще бъдат кредитирани 100% от първоначалната стойност на поръчката. Продукт : Има ли проблем с качеството на артикула, който е поръчал, липсва ви артикул или сте доставили грешен артикул? Ние ще заменим артикула безплатно при следващата ни доставка във вашия район или когато продуктът стане наличен. Стъкло в стъклото за вино : 1,8 "до 3. Цена : Гордеем се с това, че предоставяме качествени продукти на справедливо и конкурентно ценообразуване. Материал : Премиум Качествен винил. Вадините са добри както за : приложения на открито и на закрито и ще продължат от 3 до 5 години. Без цвят на фона - Размер на декали : 3. Нищо не ни прави по -щастливи от щастлив клиент! Оразмеряване на оразмеряването на схема на прозорци на прозорци на превозното средство : Препоръчителен размер 5 - 14 ". Варира в зависимост от размера на чашата. LAPTOP DECALS : Препоръчителен размер 3 " - 6 "i Pad или таблет Телефонни етикети : Елементен размер 1. Варира в зависимост от размера на пощенската кутия.8 " - 3 " Декали на пощенската кутия : 6 "W до 7 " W с ширина.