Върху съединителните фрактури на крайниците; Робърт Кристисън на бъбреците и връзката му с капки, възпаления и др.; P. EVERS за сравнителна анатомия. Целият пълен с еди?
  • New

Върху съединителните фрактури на крайниците; Робърт Кристисън на бъбреците и връзката му с капки, възпаления и др.; P. EVERS за сравнителна анатомия. Целият пълен с един том

BGN 30.25

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ако искате да поръчате определен обем или всички обеми, можете да се свържете с нас Страници : 376 Заглавие : върху съединителните фрактури на крайниците; Робърт Кристисън на бъбреците и връзката му с капки, възпаления и др. Цялата пълна в един том. Целият пълен в един том (1841) [Коженобната] Автор : Гуртри, Джордж Джеймс за сложни фрактури на крайниците; Робърт Кристисън на бъбреците и връзката му с капки, възпаления и др. Ако оригиналната книга е публикувана в множество тома, тогава това препечатване е само с един том, а не на целия набор. Не са направени промени в оригиналния текст. Сгъваемите, ако има такива, не са част от книгата. Език : Английско обвързване на кожата на гръбначния стълб и ъглите със златисто отпечатване на листа върху гръбначния стълб. Всяка страница се проверява ръчно преди отпечатване. Допълнителни 10 дни биха били необходими за обработка, тъй като книгите, обвързани с кожа, са напълно изработени. EVERS за сравнителна анатомия. Зашиване на свързване за по -дълъг живот, където блокът на книгата всъщност е пришит (Smythe пришит/секционен пришит) с нишка преди свързване, което води до по -траен тип свързване. EVERS за сравнителна анатомия. Препечатано от изданието от 1841 г. Това не е преиздаден или препечатване на OCR'd. Илюстрации, индексът, ако има такъв, са включени в черно и бяло.