Kayannuo Fall Женски панталони Просвещение ежедневни панталони за жените небрежни разхлабени торбички за джобни панталони Модни игрални панталони Гащери памук и спалн?
  • New

Kayannuo Fall Женски панталони Просвещение ежедневни панталони за жените небрежни разхлабени торбички за джобни панталони Модни игрални панталони Гащери памук и спално бельо

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? 【Почистване Инструкции】 : Препоръчва се да се измиете на ръка в студена вода.? Панталоните за есенни жени, подходящи за пролетта, лятото и есента на открито и спортни дейности като бягане, туризъм, къмпинг, лов, фитнес, колоездене, риболов, катерене, дата, парти, пътуване, ходене, джогинг или ежедневно облекло . Ако не сте доволни от някой от нашите панталони за жени на Kayannuo, моля, свържете се с нас и бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно, за да го оправим. , и панталоните с висока талия правят краката ви да изглеждат по -дълги и по -тънки.Небрежните разхлабени джобни панталони на жените модни игрални панталони гащеризони памучни и ленени панталони : еластично затваряне. Активни потни панталони с висока талия за жени, свободни с джобове, тренировъчна торбичка панталони за джогинг, дъна за тренировки, женски панталони. ? Изработен с комфорт, идеален за ежедневно облекло . Моля, вижте изображенията на диаграмата на диаграмата и описанията на продукта, както и от отзивите на нашите клиенти, за да осигурите точна форма. Висока талия с талия активни панталони с джогинг с два джоба за удобство, еластични панталони за талии за жени и еластични маншети за удобни носещи, леки потищени панталони, комбинирани суитници. 60%памук, 40%дължина на бельо : longstyle : мода, casualfit : Подхожда на ture to sizehow за измиване : Ръчно измиване на студ, закачане или линията сухо Какво получавате : 1бр панталони ?? 【Как да изберете правилния размер?】 Избор на размер, който вие Обикновено носенето може да подчертае фигурата ви, а изборът на добавяне на размер е по -удобен.