Големи Черни Профили Половин Пръст Свинска Кожа Антивибрационни Ръкавици С Тъкан Еластичен Маншет, Полимерна Палмова Подложка, Длан И Пръсти От Свинска Кожа, Затв?
  • New

Големи Черни Профили Половин Пръст Свинска Кожа Антивибрационни Ръкавици С Тъкан Еластичен Маншет, Полимерна Палмова Подложка, Длан И Пръсти От Свинска Кожа, Затваряне С Нисък Профил И Неопренова Подложка За Джолан

BGN 42.00

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ръкавиците профлекс 9000 Серия ударни и антивибрационни добре проектирани и изключително удобни, ръкавиците Профлекс 9000 Серия ударни и антивибрационни са с патентован полимер Ню2о2. И двата модела 9010 с половин пръст и 9012 с цял пръст имат отворен център. Всички стилове разполагат с конструкция от черна свинска кожа с разтегливи еластични гръбчета, антимикробна подплата и затваряне на кука и контур за сигурно прилягане. Ергономични Големи Черни Профлекс 9002 Половин Пръст Свинска Кожа Антивибрационни Ръкавици С Тъкани Еластични Маншети, Полимерна Палмова Подложка, Длан И Пръсти От Свинска Кожа, Затваряне С Нисък Профил И Неопренова Подложка За Джолан. Предлага се в няколко стила, 9000 е дизайн с половин пръст, а 9002 е цял пръст. Определено предимство пред другите, тънкият профил на този полимер няма да добави стреса на насипното състояние на ръката, тъй като предпазва от удар и удар. Патентованият отворен център ограничава движението на китката и оказва по-малко натиск върху медианния нерв в сравнение с традиционните конфигурации.